Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί δεν κάνει εκπομπές

«Θα γίνει σάλος», είπε γελώντας ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά από μια σύντομη συνομιλία του με ρεπόρτερ της εκπομπής «Με το καλημέρα» του καναλιού Έψιλον. Και τούτο γιατί χαρακτήρισε «αηδίες» τα φαγητά που  μαγειρεύονται στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτεραη από τη δική σου».

Ωστόσο το ενδιαφέρον δεν έγκειται μόνο στη γνώμη του κ. Μαμαλάκη γι’ αυτό το σόου, όσο στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει σήμερα δική του εκπομπή. Και αυτό δεν είναι δική του επιλογή, δεν αφορά τον ίδιο αλλά εκείνους που παράγουν εκπομπές. «Έχω θέματα ν’ αναπτύξω», είπε, «αλλά δυστυχώς με τα budget και τους προϋπολογισμούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, δε γίνεται».

Ο κ. Μαμαλάκης θέλει να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα, π.χ., «τις διαδρομές του Αποστόλου Παύλου ή την κουζίνα της αρχαίας Ελλάδας», όμως αυτά δεν γίνονται με ψίχουλα, όπως είπε. Δυστυχώς τα κανάλια δεν είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν χρήματα για τέτοια προγράμματα. Οι χαζοχαρούμενες εκπομπές είναι πιο εύκολες και πιο φτηνές…

Ο ρεπόρτερ πίεσε τον κ. Μαμαλάκη να πει τη γνώμη του για την εκπομπή του Γρ. Αρναούτογλου. Και η απάντηση ήταν η εξής: «Η εκπομπή αυτή δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, είναι εκπομπή γέλιου και ο Γρηγόρης είναι τέλειος σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή, μιλάει με τις μαμάδες, μιλάει με τα παιδιά, βγάζει γέλιο, βγάζει μια ίντριγκα… Τα φαγητά που μαγειρεύουν είναι αηδίες συνήθως… Δεν υπάρχει συνταγή είναι ένα αλαλούμ. Είναι ψυχαγωγική εκπομπή, δεν είναι εκπομπή μαγειρικής».

Πάντως, ο τηλεοπτικός Ηλίας Μαμαλάκης μάς λείπει και δεν μας αρκεί ο… ραδιοφωνικός, δηλαδή το καθημερινό του πεντάλεπτο με τίτλο «Ο Ηλίας Μαμαλάκης ακουμπάει Κόκκινο» που μεταδίδεται τρεις φορές την ημέρα από τον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» (το πρωί στις επτά και πέντε, το μεσημέρι στη μία και δέκα και το βράδυ πέντε λεπτά πριν τις εννιά).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας