Ο Ηλίας του 16ου ...πέρασε από το 2ο Λύκειο Βούλας

Ο Ηλίας του 16ου …πέρασε από το 2ο Λύκειο Βούλας

Τελείωσε η σχολική χρονιά και οι …σεσημασμένοι θεατράνθρωποι του 2ου Λυκείου Βούλας δεν θα μπορούσαν να αφήσουν την περιοχή χωρίς μια ποιοτική παράσταση.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας επέλεξε το κλασικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου “Ο Ηλίας του 16ου“, μια εξαιρετική κωμωδία που ανέβηκε στον κινηματογράφο για πρώτη φορά το 1959 -σε μια αξέχαστη ερμηνεία του Κώστα Χατζηχρήστου-, ενώ το 2008 επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με νέους ηθοποιούς.

tspg

Η ομάδα με σκηνοθέτες τους Δημήτρη Αγορά, Αντιγόνη Μακρή και Αγγελίνα Αυλωνίτη θα παρουσιάσει μια θεατρική εκδοχή της γνωστής ιστορίας.

Η πρώτη παράσταση θα ανέβει στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 9.30 μ.μ. όπου η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Παράλληλα, θα προβληθεί για πρώτη φορά στην περιοχή το βραβευμένο στο Adventure Film Festival ντοκιμαντέρ των μαθητών του 2ου Λυκείου Βούλας με τίτλο “Εντροπία Μηδέν” που έχει θέμα τα φυσικά μνημεία του Ζαγορίου.

Το έργο θα παιχτεί εκ νέου στο ανοιχτό θέατρο της Βούλας “Σοφία Βέμπο” (δίπλα από το Bo) το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο και σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Δείτε το τρέιλερ των εκδηλώσεων: