Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Ημερίδα για την ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης

Στον ίδιο το χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης, στο καλύτερο φιλέτο της Μεσογείου, όπως υποστηρίζουν πολλοί, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 ημερίδα για την ιδιωτικοποίηση του ακινήτου.

Διοργανωτής είναι η δημοτική παράταξη των 3Β “Δημοτική Βούληση” με επικεφαλής τον Δημοσθένη Δόγκα, ο οποίος επανειλημμένα έχει ταχθεί υπέρ της χάραξης “κόκκινων γραμμών” στην όποια επένδυση, ώστε να προστατευθούν απόλυτα το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής αλλά και οι αρχαιότητες, φανερές και αφανείς.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Alexander Ballrooom» του Ξενοδοχείου «Αρίων» στο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης την Κυριακή 7/2 με ώρα έναρξης 11.30 π.μ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, “στόχος είναι να ενημερωθούν οι φορείς, ο πολιτικός και πολιτειακός κόσμος, ο Τύπος αλλά και οι πολίτες σχετικά με το ζήτημα αλλά και κυρίως για τις συνέπειες – αρνητικές ή/και θετικές – οι οποίες προκύπτουν για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και για ένα μεγάλο μέρος της Νοτιοανατολικής Αττικής από αυτό το γεγονός”.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή ειδικών επιστημόνων αλλά και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι θα ενημερώσουν για την ιστορία, την ιδιαιτερότητα, την προοπτική και το πιθανό μέλλον του συγκεκριμένου ακινήτου και ολόκληρης της περιοχής.

Στο πρόγραμμα των εισηγητών μετέχουν μεταξύ άλλων η Όλγα Σακαλή, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, η Μαρία Κασίμη Σούτου, τέως προϊσταμένη Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων ΚΣτ’ Εφορείας Κλαστικών Αρχαιοτήτων, η Μαριλένα Ιατρίδου, αρχιτέκτων μηχανικός και ο εκδότης Κώστας Βενετσάνος. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας