Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Μια διαφορετική …ίντριγκα στη Βούλα

Ο Τζίμμυ Κορίνης, ο θρυλικός συγγραφέας της “Μάσκας” ενός νεανικού περιοδικού περασμένων δεκαετιών που αγαπήθηκε όσο λίγα και ένας άνθρωπος που αφιερώθηκε στο γράψιμο και στις αστυνομικές ιστορίες, παρουσίασε προ ημερών το νέο του μυθιστόρημα στη Βούλα.

Σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης και ο Σύλλογος Μανιατών Νοτίων Προαστίων, ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το αναγνωστικό του κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του νέου του μυθιστορήματος με τίτλο “Ίντριγκα στο Ιόνιο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Μιλώντας για τα τεύχη της “Μάσκας”, ο θεατρικός συγγραφέας Κώστας Παπαπέτρος το παρομοίασε μια μια “κρυφή ερωμένη και παράνομη σχέση” με την οποία είχε “συναντήσεις στα κρυφά” ως ότου τον “έπιασαν στα πράσα”.

Ο ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης, από την άλλη, παιδικός φίλος του συγγραφέα σημείωσε ότι το τελευταίο του βιβλίο αποτελεί “την κορωνίδα του έργου του και την κορύφωσή του”.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Χρήστος Ριφιώτης από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Βάρης και ο Δημήτρης Δαβάκης, πρόεδρος των Μανιατών στα νότια προάστια και επίσης επικεφαλής της παράταξης στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την οποία κατήλθε και υποψήφιος ο Τζίμμυ Κορίνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των 3Β, Δημήτρης Κιούκης.

Η υπόθεση του μυθιστορήματος:

Όταν πράκτορες της CIA συγκρούονται στο Ιόνιο με μια συμμορία που προσπαθεί να προωθήσει ένα ύποπτο φορτίο στη Συρία, ένας μικροκακοποιός βρίσκεται αναπάντεχα μ’ έναν φόνο στην πλάτη του και μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει λύτρα για να το επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Μια όμορφη 17χρονη κοπέλα πέφτει θύμα της γοητείας του και βρίσκεται μπλεγμένη σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Mια μητέρα ζει ώρες αγωνίας διαπιστώνοντας ότι η κόρη της κάνει το ίδιο σφάλμα που είχε κάνει κι εκείνη στην ίδια ηλικία κι ένας σκληροτράχηλος και κυνικός δημοσιογράφος παίζει κορόνα γράμματα την καριέρα του, αλλά και την ίδια του την υπόσταση, προκειμένου να σώσει από θανάσιμο κίνδυνο τη νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του, να παραδώσει στη δικαιοσύνη μια ομάδα αδίστακτων κακοποιών και να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία που, άθελά του, είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Η συνέχεια στις σελίδας της “Ίντριγκας”…

(Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας, 28 Ιανουαρίου 2017)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας