Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ιωνικός ο κυπελλούχος μπάσκετ στο Final Four που φιλοξένησε η Βάρη (video)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το final four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών στο κλειστό γήπεδο της Βάρης στις 9 και 16 Μαρτίου, με τελικό νικητή την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, η οποία επικράτησε του Κρόνου Αγ. Δημητρίου με σκορ 80 – 68.

Την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ στον Ιωνικό και τον αρχηγό Λάρι Τασόπουλο έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Το “ιερό τέρας” του ελληνικού μπάσκετ και γέννημα θρέμμα της ομάδας της Νίκαιας δεν έκρυβε την χαρά του για το γεγονός ότι απένειμε την κούπα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Μάλιστα, είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον προπονητή της ομάδας και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό Νίκο Οικονόμου.

Παρόντες στον τελικό ήταν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Αγαλιώτης και πολλοί ακόμα παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δήμαρχος δήλωσε, πως θεωρεί σημαντικό να διεξάγονται στην πόλη μας κορυφαία αθλητικά γεγονότα, όπως το Final Four και να παρευρίσκονται σ’ αυτά ζωντανοί θρύλοι του Ελληνικού Αθλητισμού, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης γιατί μέσα απ’ αυτά παραδειγματίζονται οι νέοι και τους δίνονται κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η ΕΣΚΑΝΑ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ευχαρίστησε τον Δήμο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την καταλυτική συμβολή του στο να πραγματοποιηθεί το Final Four στο γήπεδο της Βάρης.

Μαίρη Φουρναράκη

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement