Το Island στα Tasty Awards 2017 υποψήφιο για τη High End Cuisine

Το Island στα Tasty Awards 2017 υποψήφιο για τη High End Cuisine

Στα Tasty Awards για το 2017, τα βραβεία στα οποία ψηφίζει το κοινό συμμετέχει το κοντινό μας Island και μάλιστα στην κατηγορία της high end, δημιουργικής κουζίνας.

Η online ψηφοφορία του κοινού έχει και τη μεγαλύτερη βαρύτητα (70%) ενώ η βαθμολογία συμπληρώνεται από τη γνώμη των ειδικών, δηλαδή των chef και των επιχειρηματιών της εστίασης.

Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια το Island πρωταγωνιστεί στην καρδιά και τις επιλογές όσων αναζητούν το κάτι παραπάνω τόσο σε επίπεδο περιβάλλοντος όσο και σε επίπεδο γεύσης.

Το Island έχει εδώ και χρόνια εμπιστευθεί με μεγάλη επιτυχία τα ηνία της κουζίνας του στον σεφ Νίκο Σκλήρα, ο οποίος ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς με τα μεσογειακά δημιουργικά του πιάτα. Highlight του Island είναι το φημισμένο sushi section από την Asian Fusion cuisine.

Ο όμιλος των αδερφών Σπύρου και Χρύσανθου Πανά συμμετέχει στα Tasty Awards και με το City Bistro στη στοά του Σπυρομήλιου, υποψήφιο στην κατηγορία Pure Urban, με τα εστιατόρια που είναι απόλυτα ενταγμένα στο αστικό σκηνικό. Η online ψηφοφορία έχει όπως και στην προηγούμενη κατηγορία, άλλες 7 μόλις υποψηφιότητες.