Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Ένας ιστορικός συμβιβασμός μεταξύ Δαβάκη και Ζαχαράτου

Είναι και οι δύο επτά χρόνια σοφότεροι και πλέον λίγα είναι αυτά που τους χωρίζουν.

Ο λόγος για τον επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών Δημήτρη Δαβάκη και τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Νίκο Ζαχαράτο, που πλέον δηλώνουν ότι η παρεξήγηση μεταξύ τους έχει τελειώσει και δεν διστάζουν να δώσουν τα χέρια μπροστά στο φακό.

Λίγοι θυμούνται ένα επεισόδιο απείρου κάλλους τον Ιούλιο του 2012.

Και είναι λίγοι καθώς τότε, σε μία από τις πολλές μαραθώνιες και μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Σπύρου Πανά, και καθώς οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει καληνυχτίζοντας, οι δύο σύμβουλοι είχαν πιαστεί στα χέρια.

Ο Νίκος Ζαχαράτος τότε ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Δημήτρης Δαβάκης πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για την περιβόητη υπόθεση της εκκαθάρισης της ΔΕΑΒ, σε μια έντονη φραστική διαμάχη που κλιμακώθηκε απότομα. Οι δύο σύμβουλοι βγήκαν τελικά αλώβητοι από το επεισόδιο χειροδικίας, όχι όμως και η Μαρία Σίνα που καθόταν ανάμεσά τους και κατέληξε στο Ασκληπιείο με δεμένο πόδι λόγω κάκωσης.

Ο Δαβάκης υπήρξε αντιδήμαρχος επί Γρηγόρη Κασιδόκωστα και μετά την ασθένεια και την παραίτηση του τότε Δημάρχου είχε θέσει υποψηφιότητα να γίνει εκείνος Δήμαρχος απέναντι από τον Σπύρο Πανά. Ο Δαβάκης έχασε, ο Πανάς τον αντικατέστησε αμέσως με τον Νίκο Ζαχαράτο και τότε ακριβώς γεννήθηκε μία μεγάλη κόντρα.

Η οποία εδώ και κάποιο καιρό είναι παρελθόν, γεγονός που δεν μπορεί παρά να αξιολογηθεί πολύ θετικά.

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement