Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Πάγωσαν τα χαμόγελα στη συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροποής είναι γνωστός πέραν των πολιτικών του ικανοτήτων για το πόσο διαχυτικός και φιλικός είναι απέναντι στους συνομιλητές του. Χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά είναι στην ημερήσια διάταξη!  Ο Γιούνκερ είναι πολύ καλός στο να κάνει το συνομιλητή του να αισθάνεται άνετα, αλλά στη σημερινή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα τα χαμόγελα πάγωσα. Είναι πολύ κρίσιμες οι ώρες βλέπετε…

_DSC3885

 

«Προσερχόμαστε με στόχο να πετύχουμε μια οικονομικά βιώσιμη συμφωνία. Με στόχο να αφήσουμε πίσω μας τα υπερβολικά πρωτογενή πλεονάσματα. Να σώσουμε τις συντάξεις και τους μισθούς. Με στόχο να αποφύγουμε υπερβολικές και παράλογες αυξήσεις στον ηλεκτρισμό και τη μεσαία λαϊκή οικογένεια. Με στόχο να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις εργασιακές σχέσεις και ταυτόχρονα να προωθήσουμε τις αναγκαίες και δίκαιες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με στόχο την αναδιανομή των βαρών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Αυτά είναι για μας τα κλειδιά μιας συμφωνίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ξεκινήσει τη συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε απόψε συμφωνία» δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως αναφέρει το BBC.

«Έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες ημέρες, εργαζόμαστε προς την επίτευξη μιας συμφωνίας αλλά δεν έχουμε ακόμη φθάσει στο τελικό στάδιο» σημείωσε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας