Γιατί μπαίνουν κάγκελα στις εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Γιατί μπαίνουν κάγκελα στις εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0

Ένα θέμα που απασχόλησε την τοπική κοινωνία και σχολιάστηκε δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τρίτη 8 Οκτωβρίου. 

Με προ ημερήσιας διάταξης ερώτησή της η Έφη Λαγωνίκα από τη Λαϊκή Συσπείρωση έθιξε την τοποθέτηση κιγκλιδώματος για τους προσκεκλημένους του Δήμου κατά τις μεγάλες συναυλίες που γίνονται στη Βούλα, κατά το Μικρασιατικό Φεστιβάλ.

tspg

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντώντας τόνισε ότι είναι μια πάγια επιλογή του Δήμου να κρατά θέσεις για τους προσκεκλημένους του. Ο Δήμαρχος ανέφερε ένα περιστατικό από τη μεγάλη συναυλία του 2016 με τον Γιώργο Νταλάρα στη Βούλα, όπου 5 δήμαρχοι γειτονικών πόλεων και ο αντιπεριφερειάρχης δεν είχαν πού να καθίσουν. “Για ένα 20λεπτο και μέχρι να βρούμε καθίσματα επικράτησε πολύ μεγάλη αμηχανία και ο Δήμος μας εκτέθηκε”, ανέφερε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Και συμπλήρωσε ότι υπάρχει ένας μόνιμος κατάλογος 150-200 προσκεκλημένων του Δήμου, στον οποίο περιλαμβάνονται Δήμαρχοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, βουλευτές και άλλα πρόσωπα με τα οποία ο Δήμος είναι εταίρος, για τους οποίους ο Δήμος οφείλει για λόγους αξιοπιστίας να κρατά θέσεις εφόσον τους αποστέλλει πρόσκληση. “Υπάρχει ρητή και σαφής εντολή αμέσως μετά την ώρα έναρξης της κάθε εκδήλωσης να αφαιρούνται τα κάγκελα”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

Διευκρίνισε επίσης ότι στο συναυλιακό χώρο της Βούλας (το πάρκινγκ απέναντι από τον Άγιο Ιωάννη) επιβάλλεται για λόγους ασφαλείας η περιμετρική τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, σε αντίθεση με την πλατεία στην παραλία της Βάρκιζας όπου και για τους επισήμους τοποθετούνται επιπλέον καθίσματα στις πρώτες σειρές, ανάλογα με την άφιξη των προσκεκλημένων.