Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Έτοιμος για την επερχόμενη κακοκαιρία ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην χώρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η δημοτική αρχή.

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί από τον Δήμαρχο σε επιφυλακή να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ενδέχεται να προκληθούν από τις βροχοπτώσεις ή τις πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά σημεία του Δήμου.

Την ίδια στιγμή, η Κοινωνική Υπηρεσία θα διαθέσει θερμαινόμενους χώρους, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, παραμένοντας σε επιφυλακή για κάθε έκτακτη κατάσταση.

Παράκληση των αρχών είναι κατά τη διάρκεια των φαινομένων να αποφύγουν οι κάτοικοι του Δήμου τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 15888 (Δημαρχείο) και 210 8961444 (Πολιτική Προστασία)‬.

Σημειωτέον ότι βροχερός, με ισχυρούς ανέμους και με τη θερμοκρασία να μην ανεβαίνει πάνω από τους 5 βαθμούς Κελσίου θα είναι ο καιρός στην περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης  κατά την εορτή των Θεοφανείων, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις του meteo.gr.

Ο καιρός την υπόλοιπη εβδομάδα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας