Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Το κινητό αποκαλύπτει: μια 62χρονη κακοποιούσε βρέφος

Η γυναίκα αυτή συνελήφθη συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για κακοποίηση ενός βρέφους μόλις 19 μηνών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του παιδιού ο οποίος είναι δικηγόρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση αναφέρεται ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που προβλημάτισε τους γονείς.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία το παιδί είχε και γρατσουνιές και όταν οι γονείς ρωτούσαν την νταντά αυτή τους έλεγε ότι το έπαθε από τα νύχια του. Όπως αναφέρεται στη μήνυση, η δράση της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς αποφάσισαν να καταγράψουν τις κινήσεις της νταντάς αφήνοντας ένα κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο του παιδιού το οποίο ηχογραφούσε.

Όπως διαπίστωσαν οι γονείς, η γυναίκα φερόταν βάναυσα στο παιδί το έβριζε ενώ από τους ήχους που καταγράφηκαν συμπεραίνουν ότι χρησιμοποιούσε και σωματική βία. Μετά την υποβολή της μήνυσης η 62χρονη συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και την άφησε ελεύθερη καθώς δεν είχε διαβιβαστεί επισήμως η ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr  μια ενημερωτική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης η γυναίκα στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση σε βάρος του δικηγόρου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Ο δικηγόρος συνελήφθη και κρατήθηκε παρά το γεγονός ότι αυτό δεν προβλέπεται από τον Κώδικα Δικηγόρων και ήδη έχει αναφέρει το περιστατικό στο διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ζητώντας την παρέμβαση του!

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας