Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Ένα καλάθι για τα παιδιά του ΚΑΑΠ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ)

Τα Αστέρια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Βούλας ετοιμάζουν μια έκπληξη για τα παιδιά του ΚΑΑΠ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) και ζητούν τη βοήθειά μας. 

Θα συγκεντρώσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούν και θα φτιάξουν πασχαλινά καλάθια για να τα δωρήσουν στα παιδιά του ΚΑΑΠ. Για το λόγο αυτό, ζητούν τη συνδρομή όλων μας ώστε να συγκεντρωθούν σοκολατένια αυγά, εποχιακά λούτρινα, κουλουράκια, τσουρέκια και πασχαλινά βιβλία.

Όποιος ενδιαδέρεται να προσφέρει υλικά μπορεί να το κάνει αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου, από τη 1 μ.μ. ως τις 1.30 μ.μ. στην εστία των “Αστεριών”, Ζεφύρου 2 στο κέντρο της Βούλας.

Όπως γράφουν οι διοργανωτές,

για τους συνομηλίκους συμπολίτες μας, που πρέπει να νιώσουν τις όμορφες στιγμές των γιορτών κάτι διαφορετικό για φέτος, θα δεχτούν επίσκεψη – έκπληξη γεμάτη δώρα, λιχουδιές που θα κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Μαζεύουμε σοκολατένια αυγά, εποχιακά λούτρινα, κουλουράκια, τσουρέκια και πασχαλινά βιβλία. Ο αριθμός, η αξία και το μέγεθος δε μας αφορούν. Όλα θα ετοιμαστούν με πολύ χρώμα, γέλιο, ευχές και κορδέλες. Σημασία έχει η ΠΡΑΞΗ.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας