Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Κάλεσμα ενεργοποίησης στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βάρης

Κάλεσμα για νέους εθελοντές απευθύνει σε ενεργούς πολίτες η Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την 1η Μαΐου. 

Η Εθελοντική Ομάδα της Βάρης, που συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας είναι η “ραχοκοκαλιά” της Πολιτικής Προστασίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του ενιαίου Δήμου, τα “μάτια” της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι άνθρωποι της προσφοράς που θα σπεύσουν πρώτοι στην ανάγκη.

Αναφέρει η ανακοίνωσή της:

Απευθύνουμε κάλεσμα ενεργοποίησης σε όσους συνανθρώπους μας, διαθέτουν αυξημένο πνεύμα αλληλεγγύης και προθυμίας, συνεργασίας και υπομονής, σε όσους διαθέτουν χρόνο, όρεξη και δημιουργική διάθεση, επιδιώκοντας να επηρεάζουν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παρά να κάθονται απαθείς και παθητικοί, ηλικίας 18-55 ετών, για να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσότερη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας όλοι μαζί και ο καθένας με τις δικές του δυνατότητες,

Οι δραστηριότητες της ομάδας, δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης αλλά και σε Κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν την κοινωνική προσφορά, τη δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Αυτή τη διάθεση προσφοράς από τη μεριά των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, θρησκείας, εθνικότητας και λοιπών προσωπικών χαρακτηριστικών, χρειαζόμαστε για το έργο μας“.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι/ες εθελοντές/εθελόντριες μπορούν υποβάλουν την αίτηση τους είτε ηλεκτρονικά (κλικ εδώ) είτε στο χώρο του Πυροφυλακείου Βάρης, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 που βρίσκεται εδώ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας