Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Η καρδιά της Καλύμνου χτύπησε στη Βούλα

Με επιτυχία και με την παρουσία γνωστών πολιτικών προσώπων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 η πολιτική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη στη Βούλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Ιωνία” και δεν επιλέχθηκε τυχαία η τοποθεσία, καθώς ο πρώην Δήμος Βούλας είχε αδελφοποιηθεί με το Δήμο Καλυμνίων το 2001.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάτζαρος και αρκετοί Καλύμνιοι και Καλυμνιές της Αττικής.

Το Δημήτρη Διακομιχάλη προσφώνησαν ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , ο αδελφικός φίλος του και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης Νικόλαος Ψαλλίδας και ο Δημήτρης Καλικάτζαρος.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προοπτική του νησιού αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του, προκειμένου να δημιουργηθεί ουσιαστική ανάπτυξη όπως έγινε με τη αναρρίχηση. Μία δράση που όπως τόνισε έδωσε την άλλη διάσταση στην τουριστική ανάπτυξη της Καλύμνου και που πρωτοξεκίνησε επί Δημαρχίας του προς το τέλος του 2000.

[Με πληροφορίες από το kalymnos news]

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας