Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Καλύπτει τον αντιδήμαρχο Νίκο Βάση ο Κωνσταντέλλος

Ανακοίνωση πολιτικής στήριξης του αντιδημάρχου Νίκου Βάση εξέδωσε σήμερα η δημοτική αρχή.

Το κείμενο αποτελεί απάντηση στο δημοσίευμα του 3vita.gr (μεταξύ άλλων μέσων) σχετικά με τον ορισμό τοπικών συμβούλων από τη Βάρη, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη ως προσώπων που θα επιβλέπουν τοπικά το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Για τον Νίκο Βάση, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δηλώνει χαρακτηριστικά ότι “ανταποκρίνεται απόλυτα στη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε και απολαμβάνει την πλήρη εκτίμηση και στήριξη μου, όπως άλλωστε όλοι οι άλλοι αντιδήμαρχοι του Δήμου, νυν και πρώην“.

Στο ρεπορτάζ υποστηρίξαμε ότι “ο ορισμός τοπικών υπευθύνων για τα έργα αναμφισβήτητα αποτελεί ένα «κόντεμα» του αντιδημάρχου, ενώ συνιστά και μια αναπάντεχη αναβάθμιση των τοπικών συμβούλων”.

Η κριτική που δέχτηκε από την τοπική κοινωνία ο Νίκος Βάσης αφορούσε τα πρόσφατα πυκνά χαρακτηριστικά αστοχιών και ατυχημάτων που συνέβησαν σε πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για ένα από αυτά, ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του ανέλαβε μάλιστα την “πολιτική ευθύνη” αποδεχόμενος ότι επρόκειτο για σοβαρό και επικίνδυνο περιστατικό που θα μπορούσε να έχει αφήσει πολίτες τραυματίες.

Η δημοτική διοίκηση δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου και συλλήβδην στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντας όσα γράφτηκαν για την απόφαση του δημάρχου “κακόπιστη και ηθελημένη στρέβλωση της πραγματικότητας με στόχο την «φθηνή» και ανούσια αντιπολίτευση”…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας