Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Καμίνης: Δεν με ενδιαφέρει η αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

Αρνείται να γίνει από δήμαρχος…κλητήρας ο δήμαρχος Αθηναίων!

Φρένο βάζει ο δήμαρχος Αθηναίων στην έντονη φημολογία ότι σκέφτεται τη μεταπήδηση από την τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σε δημοσίευμα της έγραψε ότι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ προωθούν την υποψηφιότητα-έκπληξη του Γιώργου Καμίνη.

Όπως σημείωνε το δημοσιευμα και εξαιρετικά χαμηλών τόνων, κάτι που δεν είναι βέβαιο ότι συνάδει με το ηγετικό προφίλ που χρειάζεται αυτό τον καιρό η παραπαίουσα παράταξη, κ. Καμίνης θεωρείται άφθαρτο πρόσωπο και με μεγάλη απήχηση στον κεντροαριστερό χώρο, όπως απέδειξε η δύο φορές εκλογή του στον Δήμο Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης από το επίσημο προφίλ του στο Facebook προέβη στην εξής δήλωση:

 Είναι γνωστό ότι δεν είμαι μέλος κάποιου πολιτικού κόμματος. Συνεπώς, οποιαδήποτε δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομά μου σε κομματικές διεργασίες, όπως αυτό της εφημερίδας, «Πρώτο Θέμα», δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι θιασώτες της υποψηφιότητάς του σύμφωνα με το Θέμα πάντως πιστεύουν ότι μπορεί να συνδέσει αποδοτικά το ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι, καθότι διατηρεί άριστες σχέσεις με αυτό και μάλιστα ταλαντεύτηκε την εποχή όπου πρωτοεμφανίστηκε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για το αν θα συνταχθεί μαζί του. Μάλιστα όσοι δεν τον πολυσυμπαθούν στη Χαριλάου Τρικούπη ισχυρίζονται ότι «ταιριάζει περισσότερο με το Ποτάμι παρά με το ΠΑΣΟΚ».

 

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας