"Κανόνι" και έξωση στο δημοτικό αναψυκτήριο της Βάρης

“Κανόνι” και έξωση στο δημοτικό αναψυκτήριο της Βάρης

Την άμεση παράδοση του αναψυκτηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κ. Μπαγλατζής” απαιτεί από τους μισθωτές ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με πρόσφατη απόφασή του. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΠΠΑ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση μετά από τους μήνες κατά τους οποίους οι μισθωτές δεν κατέβαλαν το μίσθωμα και να επαναδημοπρατήσει το ακίνητο.

tspg

Θα ήταν άλλη μία περίπτωση επαγγελματιών με κακές για τον Δήμο πρακτικές, από αυτές που ανθούν στα 3Β και όχι μόνο.

Όμως η συγκεκριμένη μίσθωση έχει την ιδιαιτερότητα να αφορά σύζυγο εν ενεργεία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ και (μέχρι πρότινος τουλάχιστον) συνεργάτη του ίδιου του δημάρχου.

Στην εν λόγω συνεδρίαση πάντως το συγκεκριμένο μέλος δεν ήταν παρόν.

Για το συγκεκριμένο διαγωνισμό ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δέχτηκε μάλιστα βροχή τα βέλη της αντιπολίτευσης, που τον κατηγόρησαν για ευνοιοκρατία και με επανειλημμένες τοποθετήσεις του ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ότι όλα έγιναν νομίμως και για το καλό του Δήμου.

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ πάντως, ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού τόνισε πως “θέλουμε να εισπράττουμε από τα εκμισθωμένα κυλικεία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην πληρώνει όταν χρησιμοποιεί δημοτικούς χώρους και να ζημιώνεται ο Δήμος”.