Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 9/1

Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 9/1

Καμία σκέψη για κλείσιμο των σχολείων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δεν υπάρχει για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με πηγές της δημοτικής αρχής που παρακολουθούν στενά τις μετεωρολογικές προγνώσεις, δεν προβλέπονται νέα καιρικά φαινόμενα που να δικαιολογούν οποιοδήποτε τέτοιο προληπτικό μέτρο.

tspg

Ωστόσο, ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες να χρησιμοποιήσουν περίπου 30 τόνους αλατιού για τους “επικίνδυνους” δρόμους σε Πανόραμα και Δικηγορικά αλλά και περιμετρικά των σχολείων, ώστε να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση το πάγωμα των οδών.

Η σημερινή ημέρα κύλησε άλλωστε χωρίς …παρατράγουδα και χωρίς συμβάντα, αν και μεγάλο μέρος της σχολικής κοινότητας υποδέχτηκε αρνητικά την απόφαση του Δήμου να κρατήσει την Τρίτη κλειστά μόνο τα σχολεία της Βούλας πάνω από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι χειρισμοί της διοίκησης αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι λειτούργησαν στη σωστή κατεύθυνση, σηματοδοτώντας ότι τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να σταθεί όρθιος στους 3 βαθμούς Κελσίου και με …λίγες νιφάδες χιονιού στα παρ μπριζ των οχημάτων.