Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Κανονισμοί για περίπτερα και πλατείες στο Δημοτικό Συμούλιο 3Β

Τρεις σημαντικές κανονιστικές αποφάσεις για τη λειτουργία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έρχεται να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο των τριών πόλεων. 

Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 στις 8 μ.μ. η συνεδρίαση περιλαμβάνει 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων, η έγκριση του Κανονισμού για τις ετήσιες εμποροπανηγύρεις του Δήμου, η έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων και η τροποποίηση του Κανονισμού Χρήσης Πλατειών και λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων.

Αναλυτικά τα θέματα:

1. Έγκριση προϋπολογισμού της μελέτης “ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ -ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ, ΠΡΑΞΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Α’ και Β΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΤΟΣ Γ.Π.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ”.

2. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού του έργου “Επισκευές Σχολείων”.

3. Έγκριση και πιλοτική εφαρμογή της εταιρείας για δωρεάν υπηρεσία χρόνου κινητής τηλεφωνίας ως ανταμοιβή για την ανακύκλωση απορριμμάτων.

4. Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού Χρήσης Πλατειών και λοιπών Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (99/2012 Α.Δ.Σ.) όπως αυτός ισχύει σήμερα.

5. Έγκριση Σχεδίου Κανονισμού για τις ετήσιες εμποροπανηγύρεις του Δήμου. Σχετικά: Η υπ. αρ. 11/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

6. Έγκριση Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων. Σχετικά: Η υπ. αρ. 12/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

7. Κλήρωση του 30% των κενωθέντων περιπτέρων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που θα διατεθούν στην κατηγορία Α.Μ.Ε.Α. πολυτέκνους κλπ.

8. Έκτακτη επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

9. Αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

10. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του για την συγκρότηση της “Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων”.

11. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου κατ΄ άρθρο 281 παρ. 3 Ν.3463/06.

12. Εξέταση αιτήματος με αριθμό πρωτ. 9552/7.3.2016 της εταιρίας “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” σχετικά με τη μείωση κατά 20% του μισθώματος περιόδου από 6.11.2015 έως 5.11.2016.

13. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: “Ανακατασκευή Γηπέδων σε διάφορα σημεία της πόλης (Μπάσκετ, Βόλεϋ, κλπ)” προϋπολογισμού 72.150,93 € αναδόχου Μαρίας Τζίκα.

14. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: “Συντήρηση- Ανακατασκευές Σχολικών Συγκροτημάτων”.

15. Υποβολή 1ου ΑΠΕ του έργου: “Διαμόρφωση Κ.Χ. με κτηματολογικό αριθμό 0104021”.

16. Επιστροφή ποσού 320,00 € προς την εταιρεία “IDENTITY A.E.”.

17. Περί διαγραφής προσαυξήσεων εις βάρος του κ. Παπαγεωργίου Δημητρίου.

18. Περί διαγραφής προσαυξήσεων εις βάρος του κ. ΑΜΠΑΡΑ ΜΩΧΑΜΜΑΝΤ-ΑΜΑΡ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας