Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

“Κάντο όπως ο Κωνσταντέλλος”: Πώς η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη αντιμετώπισε τον χιονιά

Δηλώσεις του Δημάρχου των 3Β για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό που περιόρισε τις συνέπειες της κακοκαιρίας κρατώντας τις κεντρικές και αστικές οδικές αρτηρίες ανοιχτές

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με δηλώσεις στο ακόμα χιονισμένο αλλά με ανοιχτούς δρόμους Πανόραμα Βούλας πώς η περιοχή αντιμετώπισε τον χιονιά με σχέδιο, προετοιμασία και εντατική δουλειά την κρίσιμη νύχτα της 24ης Ιανουαρίου 2022.

Έχοντας προμηθευτεί 55 τόνους αλάτι, το οποίο έπεσε στους κεντρικούς αστικούς οδικούς άξονες και με την επιφυλακή του προσωπικού της Πολιτικής Προστασίας που πρόσφερε υπηρεσίες σε δύο 12ωρες βάρδιες, η πόλη προετοιμάστηκε για την έλευση της κακοκαιρίας “Ελπίς”. Επιπλέον, όπως τόνισε ο Δήμαρχος έγινε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής και δύο οχήματα αποχιονισμού εντάχθηκαν στον τοπικό επιχειρησιακό σχεδιασμό συνδράμοντας το στόλο του Δήμου.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας που ανταποκρίθηκαν άριστα στη μεγάλη πρόκληση, ενώ έδωσε τα εύσημα και στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα της πολιτείας και περιόρισαν τις μετακινήσεις τους.

Οι μόνες περιοχές που έμειναν για πάνω από ένα 24ωρο με χιόνια ήταν οι δυσπρόσιτοι δρόμοι στο Πανόραμα Βούλας, όπου λόγω μεγάλης κλίσης είναι αδύνατο να προσεγγίσει μεγάλο όχημα για τον αποχιονισμό και τη ρίψη αλατιού. \

Το παράδειγμα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έγινε …viral στο φόντο της μεγάλης αστοχίας στη διαχείριση της κρίσης σε άλλα σημεία της Αττικής και βασικά στην Αττική Οδό.

Για “”αεροπορική” προσέγγιση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας” έγραψε το news247.gr, “Έτσι θα έπρεπε να είχαν κάνει τον αποχιονισμό – Το παράδειγμα στην παραλιακή λεωφόρο” τιτλοφόρησε το δικό του ρεπορτάζ το newsbomb.gr, “Αυτός ο τρόπος εκχιονισμού έπρεπε να γίνει στην Αττική Οδό” υπέδειξε με δικό του ρεπορτάζ το εξειδικευμένο site carandmotor.gr, ενώ “«Καν’το όπως ο Κωνσταντέλλος»: Με τρία οχήματα καθάρισε την παραλιακή!” έγραψε χαρακτηριστικά το freeopinion.news.

Δεν έλειψε και η χιουμοριστική απεικόνιση της κατάστασης, όπως δείχνει και το meme που κυκλοφόρησε στα social media:

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement