Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Γιατί μπήκαν τα μεταλλικά καπάκια στην παραλιακή;

Την ενόχληση πολλών οδηγών της παραλιακής λεωφόρου, στο τμήμα από τα Πηγαδάκια της Βούλας μέχρι τη Βουλιαγμένη έχει προκαλέσει αυτές τις μέρες η τοποθέτηση από τεχνικά συνεργεία μεταλλικών καπακιών στο μέσο του οδοστρώματος.

Πρόκειται για προστατευτικές πλάκες που τοποθετούνται πάνω από τα ανασκευασμένα φρεάτια. Καθώς διαπιστώθηκε ότι σε πολλά σημεία τα φρεάτια είχαν διαφορά από το ύψος του οδοστρώματος, το συγκεκριμένο έργο αφορούσε στην επιδιόρθωσή τους. Καθώς όμως το τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε χρειάζεται χρόνο για να στερεοποιηθεί, τοποθετήθηκαν προσωρινά, για λίγες από τις βραδινές ώρες όπως λένε τα συνεργεία, τα μεταλλικά αυτά καπάκια.

freatiaΑρκετοί περίοικοι ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν ότι περνώντας τα οχήματα από πάνω κάνουν έναν χαρακτηριστικό θόρυβο που όλο το βράδυ δεν άφησε κάποιους να κοιμηθούν.

Ακόμη, αρκετοί οδηγοί επισήμαναν ότι προκειμένου κάποια ΙΧ να αποφύγουν τα καπάκια πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς μεταξύ των λωρίδων απροειδοποίητα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια άλλων οδηγών.

paraliaki ergaΠάντως σε λίγα 24ωρα η ενόχληση αυτή αναμένεται να τελειώσει.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας