Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

Στο Ποτάμι η Στεφανία Σταματάκη Καρακίτσου;

Στην κεντρική πολιτική σκηνή φαίνεται να μεταπηδά η Στεφανία Σταματάκη Καρακίτσου, υποψήφια τοπική σύμβουλος με την παράταξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που η ίδια ανάρτησε σήμερα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Καρακίτσου προσανατολίζεται να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής με το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η κ. Στεφανάκη Καρακίτσου έχασε για λίγες μόλις ψήφους την εκλογή της στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας τον Μάιο, συγκεντρώνοντας πάντως 219 σταυρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το “Ποτάμι” στις πρόσφατες εκλογές σημείωσε ένα από τα καλύτερα ποσοστά του στο Δήμο 3Β, ερχόμενο τρίτο κατά σειρά κόμμα (μετά από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5% και 2.180 ψήφους. Εν μέρει η καλή αυτή επίδοση ερμηνεύεται και από τη συμμετοχή του γνωστού Βουλιαγμενιώτη Γιώργου Μαυρωτά στο ευρωψηφοδέλτιο που κατάρτισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Πληροφορίες μου πάντως αναφέρουν ότι βλέπει ευνοϊκά το “Ποτάμι” για τις προσεχείς εθνικές εκλογές και άλλος υποψήφιος του Κωνσταντέλλου…

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας