Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Σε καραντίνα ως τις 3 Νοεμβρίου η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, με τον εντοπισμό 17 κρουσμάτων στη Σχολή Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε πως η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μπαίνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Η γυμναστική σε ανοιχτούς χώρους έχει ήδη απαγορευτεί καθώς και η χρήση του γυμναστηρίου. Απορρίφθηκε το αίτημα που προτάθηκε για εκκένωση της σχολής και οι Ευέλπιδες να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή εκπαίδευση από το σπίτι μέσω e-learning, καθώς προτιμήθηκε η εκπαίδευση στα τμήματα απουσία των καθηγητών.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των αθλητικών συλλόγων της περιοχής στο κολυμβητήριο της Σχολής δεν επηρεάζεται. Μετά την ενημέρωση ότι τα κρούσματα δεν σχετίζονται με το κολυμβητήριο, ανακοινώθηκε ότι το κολυμβητήριο το επόμενο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τους συλλόγους.

Πριν από ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη η κατάταξη των πρωτοετών Ευελπίδων της τάξεως 2024. Κατατάχθηκαν συνολικά 164 πρωτοετείς, ενώ 15 Σεπτεμβρίου κατατάχθηκαν ακόμα 19 Ελληνοκύπριοι καθώς και 7 αλλοδαποί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σχολής, κατάταξη έλαβε χώρα με πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του covid-19.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας