Η καρδιά της Ελισάβετ χρειάζεται την αγάπη όλων για να συνεχίσει να χτυπά

Η καρδιά της Ελισάβετ χρειάζεται την αγάπη όλων για να συνεχίσει να χτυπά

Μία 20χρονη γυναίκα από τη Βούλα ζητά τη στήριξη των φίλων της και όχι μόνο για να μείνει στη ζωή και να μεγαλώσει όσο γίνεται φυσιολογικά.

Η Ελισάβετ Βακόλα αντιμετωπίζει γενναία εδώ και χρόνια μια “σπάνια πολυσυστηματική νόσο” όπως λένε οι θεράποντες ιατροί της, αδυνατώντας να την ονοματίσουν πιο συγκεκριμένα.

tspg

Ανάμεσα στα διάφορα συμπτώματά της, που επιδρούν στην όραση και τη βάδιση, πιο σοβαρά και επικίνδυνα για τη ζωή της είναι τα συγκοπτικά επεισόδια που παθαίνει και που την αναγκάζουν να περνά εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διάφορων δημόσιων νοσοκομείων.

Όπως της εξήγησαν οι γιατροί της, χρειάζεται επειγόντως έναν απινιδωτή στην καρδιά της. Όμως οι επιτροπές των δημόσιων νοσοκομείων δεν εγκρίνουν την κάλυψη του κόστους από τον ασφαλιστικό της φορέα, καθώς όπως εξηγεί, οι αρρυθμίες της καρδιάς της δεν παράγονται με τεχνητό τρόπο, όταν εξετάζεται για το λόγο αυτό.

Δείτε πώς περιγράφει η ίδια αναλυτικά την κατάσταση της υγείας της:

Καθώς η εγχείρηση και η νοσηλεία πρέπει να γίνουν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και ελλείψει άλλων πόρων, η Ελισάβετ Βακόλα ζητά μέσω μιας ασφαλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας τη χρηματοδότηση του κόστους θεραπείας της από τον καθένα με οποιοδήποτε ποσό. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σχετική ιστοσελίδα όπου αναφέρεται και το πλήρες ιστορικό:

Στόχος είναι η συγκέντρωση 10.000€.