Άλιμος: Ζητούν πειθαρχική δίωξη για καρκινοπαθή δημοτική σύμβουλο!

Άλιμος: Ζητούν πειθαρχική δίωξη για καρκινοπαθή δημοτική σύμβουλο!

 

Όπως καταγγέλει η δημοτική κίνηση «Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι», ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου ζήτησε να προχωρήσουν οι «νόμιμες ενέργειες» σε βάρος δημοτικής συμβούλου, η οποία απουσίαζε από τις συνεδριάσεις, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

tspg

Πρόκειται γα την Ελένη Μπελιά, ιδρυτικό μέλος της δημοτικής αυτής κίνησης. Όπως αναφέρεται «εναντίον της ασκήθηκε πειθαρχική διώξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ύστερα από αναφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μ. Γαρυφαλάκη, ο οποίος θεώρησε μη δικαιολογημένες τις απουσίες της από το δημοτικό συμβούλιο κατά την περίοδο της θεραπείας της, αν και η ίδια σε επικοινωνίας μας τονίζει ότι ο πρόεδρος ήταν ενήμερος για την ασθένειά της».

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση αναφέρει ότι ««πέρα από την άμεση και τυπικά επίσημη πληροφόρηση, που η ίδια η ασθενής δημοτική σύμβουλος παρέσχε εγκαίρως στην κατά νόμο αρμόδια, την τότε πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γ. Προυντζοπούλου, ενημερώνοντας για τις αναγκαστικές απουσίες της από το δημοτικό συμβούλιο, η ασθένειά της ήταν πλήρως σε γνώση του δημάρχου και ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα την πρώτη ημέρα μετά την επιστροφή της στις εργασίες του (και ενώ εξακολουθούσαν οι χημειοθεραπείες και τα προβλήματα που αυτές επιφέρουν) δέχτηκε τις θερμές ευχές για ανάρρωση ΟΛΩΝ των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων καθώς και του δημάρχου, αναφερομένων όλων αυτών στη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε και όχι βέβαια σε κάποιον αόριστο,”πιθανό”λόγο υγείας».