Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Τα προνόμια της κάρτας Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Μια σειρά από εκπτώσεις δικαιούνται οι δημότες των 3Β που θα προμηθευτούν την “Κάρτα Δημότη” η οποία ξεκίνησε να εκδίδεται πέρσι. Από το γραφείο δημάρχου έγινε η επισήμανση ότι όσες κάρτες εκδόθηκαν πέρσι to 2013, εξακολουθούν να ισχύουν και φέτος και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ενέργεια από τους κατόχους τους. Γεγονός όμως παραμένει ότι ένα μικρό μέρος μόνο των δημοτών έχουν προμηθευτεί την κάρτα.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι οι κάτοχοι της κάρτας εξασφαλίζουν:

 • Δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη ακτή της Βάρκιζας (για τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βάρης).
 • Δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη ακτή Α’ πλαζ της Βούλας (για τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βούλας).
 • Ειδική έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου στην οργανωμένη ακτή της Βουλιαγμένης (πρώην ΕΟΤ) (για τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης).
 • Έκπτωση 40% στο εισιτήριο για την Λίμνη της Βουλιαγμένης. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως της Δημοτικής Ενότητας στην οποία είναι εγγεγραμμένοι.
 • Ειδικές τιμές για την είσοδο στην Πλαζ του Αστέρα (για τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης).
 • Δικαίωμα δωρεάν στάθμευσης σε συγκεκριμένες θέσεις στα μισθωμένα parking της Δ.Ε. Βουλιαγμένης, για τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.
 • Εκπτώσεις και προνόμια σε μια σειρά από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου (ο σχετικός πίνακας ανανεώνεται τακτικά).

Ποιοι δικαιούνται την Κάρτα Δημότη

Δικαίωμα απόκτησης της συγκεκριμένης κάρτας έχουν όλοι οι δημότες. Αυτό σημαίνει ότι για να είναι κάποιος δικαιούχος, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του Δήμου και όχι απλώς κάτοικος.

Ποια είναι η διαδικασία απόκτησης της Κάρτας Δημότη

Οι δημότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την κάρτα, θα πρέπει να προσκομίζουν:

 • απλό αντίγραφο της Αστυνομικής τους ταυτότητας
 • μια (1) έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας
 • αίτηση, η οποία θα συμπληρώνεται κατά την υποβολή των δικαιολογητικών.

Πού και ποιες ώρες γίνεται η υποβολή των δικαιολογητικών

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά και ώρες 9:00 – 14:00 στα γραφεία που βρίσκονται ειδικά για το σκοπό αυτό, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Κ. Καραμανλή 18, Βούλα. Η Κάρτα Δημότη θα εκδίδεται και θα παραδίδεται άμεσα στο δικαιούχο.
Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώνουν την αντίστοιχη αίτηση, την οποία θα παραλαμβάνουν κατά τη προσκόμιση των δικαιολογητικών για την έκδοση της κάρτας.

1 Comment

1 Comment

 1. Τζοβανα

  31 Μαΐου 2018 at 9:02 μμ

  Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας κανω μια ερώτηση…το σπιτι το οποιο διαμενουμε ειναι στην ΒΆΡΗ αλλά το νοικιάζουμε …Μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζι μου για να βγάλουμε εγω και η οικογένειά μου την καρτα του δημότη..??

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας