Ο τσαμπουκάς στη Βάρης Κορωπίου στοίχισε ακριβά σε Καρβέλα - Πάνια

Ο τσαμπουκάς στη Βάρης Κορωπίου στοίχισε ακριβά σε Καρβέλα – Πάνια

Πρόστιμο 75 χιλιάδων ευρώ επέβαλε το Πολυμελές Πρωτοδικείο στον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, για επεισόδιο με αστυνομικούς στη Βάρη, επτά χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, στις 12 Νοεμβρίου το 2008 το τζιπ που οδηγούσε ο Νίκος Καρβέλας με συνεπιβάτιδα την Αννίτα Πάνια δεν σταμάτησε σε σήμα των τεσσάρων αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου. Όταν τελικά το τζιπ ακινητοποιήθηκε, ακολούθησε επεισόδιο με ύβρεις και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δήλωσαν: «Η παρουσιάστρια μας έκανε κ@λ@δάχτυλο ενώ ο Καρβέλας έλεγε «ζητήστε μας συγγνώμη όσο έχετε καιρό, είμαι ο Καρβέλας και θα το μετανιώσετε. Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες»».

Καρβέλας και Πάνια υποστήριξαν από την πλευρά τους ότι δεν σταμάτησαν στο μπλόκο επειδή πέρασαν τους αστυνομικούς για τρομοκράτες. Τώρα το ζευγάρι θα πληρώσει 20.000 ευρώ πρόστιμο για κάθε έναν απ’ τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη.

Πηγή: www.lifo.gr