Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Παντελής Κασιδόκωστας: “Φταίτε κύριε Δήμαρχε”

Δριμύ “κατηγορώ” για την ολιγωρία της δημοτικής αρχής ως προς το θέμα του Αστέρα εξαπέλυσε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο ανεξάρτητος σύμβουλος Παντελής Κασιδόκωστας.

Ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε:

“Για περισσότερο από ένα χρόνο τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σας έχουμε επανειλημμένα παρακαλέσει κύριε Πανά να αναλάβετε δράση σχετικά με την υπόθεση αγοραπωλησίας του Αστέρα.

Προσωπικά ο ίδιος σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο είχα προτείνει άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό με μοναδικό σκοπό το πάγωμα της διαδικασίας.

Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι εδώ, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της αγοράς κι εσείς τι έχετε κάνει κύριε Πανά; Μας έχετε γράψει ως συνήθως στα παλιά σας τα παπούτσι.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης και γενικότερα η περιοχή του Λαιμού είναι ένα ανεκτίμητο μνημείο εθνικής κληρονομιάς. Το ομορφότερο κομμάτι της Γης, όπως συνήθιζε να λέει κι ο αδερφός μου.

Η καταχρεωμένη ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάει το μοναδικό αυτό σημείο σήμερα, κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί, δίχως καν να μπει στον κόπο να μας ρωτήσει και γι’ αυτό φταίτε μονάχα εσείς κύριε Πανά.

Εσείς και η εντελώς αναποπτελεσματική διοίκησή σας που μας έχει φέρει στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα”.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας