Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Στα καταστήματα Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Μια δράση για τη στήριξη των τοπικών αγορών πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μετά την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου, υιοθετώντας το μήνυμα «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας».

Aναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΑ:

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκονται στο πλευρό καταστηματαρχών, εργαζομένων και καταναλωτών, διανέμοντας –συμβολικά–μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια για τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων.

Η αρχή της πρωτοβουλίας αυτής έγινε από το κέντρο της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Απριλίου, και συνεχίζεται καθημερινά σε όλους τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 10 το πρωί, μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της Περιφέρειας Αττικής θα επισκεφθούν καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Θα προηγηθεί στις 9:30 συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο στο Δημαρχείο και θα ακολουθήσει η διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας