Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βαρη

Η καθαρότητα των υδάτων σε Βάρκιζα, Βουλιαγμένη και Βούλα

Τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος έρχονται στο φως σχετικά με την καθαρότητα των ακτών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης στον Δήμο των 3Β, Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών, ζήτησε από το υπουργείο να δημοσιοποιήσει τις επίσημες μετρήσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Υδάτων που αφορά το Μητρώο ταυτοτήτων υδάτων κολύμβησης.

Η εικόνα των υδάτων είναι πολύ ικανοποιητική με εξαίρεση τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου διαπιστώθηκε “παρατεταμένη επιβάρυνση και υψηλές τιμές ρύπων”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις ακτές κολύμβησης εντός των ορίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένη:

Όπως καταγγέλλει η παράταξη, “ο Δήμος δεν έχει σε προτεραιότητα τέτοιου είδους θέματα, για την ενημέρωση των πολιτών και την προβολή των ακτών κολύμβησης στα όρια του Δήμου”. 

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι “ο Δήμος μας είναι ενήμερος για τις μετρήσεις αυτές, αλλά παρά τις οχλήσεις μας για δημοσιοποίηση τους (με δημόσιες τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, με κατάθεση έγγραφων προτάσεων) δεν έχει ασχοληθεί με την ενημέρωση των πολιτών”.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement