Όταν η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη κατέκτησε τη Λακωνία

Όταν η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη κατέκτησε τη Λακωνία

Στο μαγευτικό θέατρο του Βλαχιώτη, στον Δήμο Ευρώτα της Λακωνίας, εμφανίστηκε κατακτώντας το κοινό η Εθελοντική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η ομάδα παρουσίασε το έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου “Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός” σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Ντάφλου. Μεταξύ των ηθοποιών ήταν και η πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας, Νατάσα Κουρεντζή.

tspg

13686629_674444789375127_3361979695220139397_n

Σε μια κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή, με κατοίκους όμως που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και δίψα για πολιτισμό, ο θίασος των 3Β προσέφερε πηγαίο γέλιο και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα.

Συνεχίζοντας μια σχέση που αναπτύχθηκε αρχικά σε διοικητικό επίπεδο μεταξύ των δύο Δήμων, η πολιτιστική συνεργασία ήρθε σαν επιστέγασμα.

Το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουλίου 2016 στο Επιδαύριο Θέατρο του Βλαχιώτη παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο δήμαρχος των 3Β στο χαιρετισμό που απηύθυνε δήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει η συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα σε κάθε επίπεδο, ενώ οι συντελεστές της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να βρεθούν και του χρόνου το καλοκαίρι στο φεστιβάλ του Βλαχιώτη.