Αποκριές και Καθαρά Δευτέρα στο Πανόραμα Βούλας

Αποκριές και Καθαρά Δευτέρα στο Πανόραμα Βούλας

Διήμερο δράσεων για παιδιά και μεγάλους στο Πανόραμα της Βούλας σχεδιάζουν οι Πανοραματιστές και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος της περιοχής για την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα. 

Ένα δωρεάν εργαστήρι χαρταετού για τα παιδιά και ένα αποκριάτικο πάρτι για μεγάλους την Κυριακή, πέταγμα χαρταετού και φασολάδα την Καθαρά Δευτέρα έχει το πρόγραμμα με στόχο “να ζωντανέψουμε τη γειτονιά μας και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας”, όπως δηλώνουν οι διοργανωτές από την ομάδα των Πανοραματιστών.

Αναλυτικά:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλούν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ώρες 15:00 – 19:00 στο χώρο του σχολείου για να κατασκευάσετε παρέα παραδοσιακούς χαρταετούς που θα γεμίσουν το Πανόραμα Βούλας. Κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του:

  • μια κόλλα χειροτεχνίας
  • μια καλούμπα σπάγκο χαρταετού
  • 4 λαδόκολλες χρωματιστές
  • 1 ψαλίδι

Το εργαστήρι είναι δωρεάν.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Μετά τα παιδιά, ήρθε κι η σειρά των μεγάλων να χορέψουν και να διασκεδάσουν αφού πρώτα βάλουν τις στολές και τις μάσκες τους! Οι ΠανΟραματιστές σας περιμένουν στο ψητοπωλείο “Πανόραμα” στην Πλατεία Άλσους την Κυριακή 22 Φεβρουαριου στις 21.30 (μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου) με πολύ κέφι και χορό. Αυστηρά μόνο για ενήλικες!

ΠΕΤΑΓΜΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 11:00 (και καιρού επιτρέποντος) προγραμματίζεται η πτήση των χαρταετών στη θέση «Κρεβατάκια» στο Παρατηρητήριο της Εθελοντικής Ομάδας, μετά το κοιμητήριο της Βούλας. Εκεί μαζί με τους ΠανΟραματιστές, τα παιδιά γράφουν μηνύματα τα οποία κολλάνε στις ουρές και γεμίζουμε τον ουρανό με ευχές γεμάτες ελπίδα και αισιοδοξία.

ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΣΟΥΣ

Και στο τέλος όλοι θα καταλήξουν στην Πλατεία Άλσους όπου θα τους περιμένει, όπως πάντα, all time classic παραδοσιακή φασολάδα και κρασί από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πανοράματος Βούλας.

Για κάθε ενημέρωση δείτε την ιστοσελίδα των Πανοραματιστών αλλά και τη σελίδα τους στο facebook.