Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

“Καθαρή νίκη” στις δημοτικές εκλογές ζήτησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (video)

Αν έπρεπε να απομονώσουμε μία φράση από την τρίωρη σχεδόν συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου στις 13 Νοεμβρίου, αυτή θα ήταν “καθαρή νίκη, καθαρή εντολή”.

Η αρχική ερώτηση αφορούσε το αν θα μπορούσε ο σημερινός Δήμαρχος να συνεργαστεί με τον Σπύρο Πανά. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μίλησε φυσικά για τις προγραμματικές συγκλίσεις στις οποίες ωθεί ο “Κλεισθένης” τους αυτοδιοικητικούς, ωστόσο δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του για μια ευρεία νίκη στις δημοτικές εκλογές που θα καταστήσει προαιρετικές τις συνεργασίες:

“Θα καταθέσουμε καθαρά, χωρίς μισές κουβέντες το τι έχουμε ολοκληρώσει, τι υλοποιούμε και το τι θέλουμε να παραδώσουμε στην πόλη την επόμενη τετραετία και θα πάμε σε αυτή την εκλογή να πάρουμε μία καθαρή νίκη και μία καθαρή εντολή για να διαχειριστούμε τα πράγματα με την ίδια μέθοδο και την ίδια καθαρότητα που το κάναμε τα πρώτα πέντε χρόνια”, είπε συγκεκριμένα.

Στην ερώτηση μάλιστα του Γιώργου Φρίμη αν περιμένει ποσοστό άνω του 51%, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απάντησε χωρίς περιστροφές ότι “θα πάρουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό”.

Αναλυτικά η απάντησή του:

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement