Ταπητοκαθαριστήρια ΕΧPRESSO: Εμπιστευθείτε τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση του χαλιού στους καλύτερους

Ταπητοκαθαριστήρια ΕΧPRESSO: Εμπιστευθείτε τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση του χαλιού στους καλύτερους

Τα χαλιά χαρίζουν αισθητική και ζεστασιά στον χώρο σας. Τους χειμερινούς μήνες είναι οι πρωταγωνιστές στον χώρο σας, όμως για να μπορείτε να τα χαίρεστε πρέπει να είναι καθαρά. Γι’ αυτό και κάθε χρόνο τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso σε πολλές προσιτές τιμές σας προσφέρουν τον καθαρισμό και την φύλαξη του χαλιού σας, σε ειδικούς χώρους.

Το καθαριστήριο χαλιών είναι πιστοποιημένο και έχει διακριθεί για τις υπηρεσίες του και τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές του, οι οποίες συνέχεια ανανεώνονται και βελτιώνονται.

Αναλυτικά ο όμιλος Expresso προσφέρει καθαρισμό σε κάθε τύπο χαλιών και μοκετών, dry cleaning στα πιο ευαίσθητα χειροποίητα ή μεταξωτά χαλιά, ειδική προστασία για την σκουριά, επαναφορά χρωμάτων από ξέβαμμα ή κιτρίνισμα.

Παρέχεται και βιολογικός καθαρισμός σε στρώματα, σαλόνια και χαλιά με τρύπες ή μούχλα. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ιδανικός για να αποφύγετε και αλλεργίες που τυχόν ταλαιπωρούν εσάς ή την οικογένειά σας.

Duster Training Machine της Catinet, ο βιολογικός καθαρισμός που έχει γίνει μόδα:

To μηχάνημα που πλέον έχει κάθε οργανωμένη επιχείρηση προσφέρει απόλυτη προστασία της περιουσίας του πελάτη, ενώ παράλληλα είναι ασφαλές και για τον ίδιο τον εργαζόμενο. Τέλος, δεν μπορούμε με τίποτα να παραβλέψουμε το όφελος προς το περιβάλλον!

Τα στάδια είναι απλά, εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα!

Τηλεφωνείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο, το οποίο λειτουργεί ανελλιπώς όλη τη διάρκεια της ημέρας για την εξυπηρέτησή σας. Το ειδικό προσωπικό έρχεται για να παραλάβει το χαλί σας ή τα χαλιά σας. Οι τάπητες καθαρίζονται με την μέθοδο που εσείς επιλέγετε και στην συνέχεια -αν χρειάζεται- επιδιορθώνονται. Τέλος φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με τις κατάλληλες θερμοκρασιακές συνθήκες. Τα χαλιά μπορούν να παραμείνουν προς φύλαξη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου του έτους παραλαβής.

Στις υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνονται και οι επιτόπου καθαρισμοί όπως οι βιοκαθαρισμοί στρωμάτων και επίπλων, χωρίς να φθείρονται τα χρώματα και προλαμβάνοντας τους μύκητες και το κιτρίνισμα. Επιπλέον υπηρεσίες είναι ο καθαρισμός παπλωμάτων με χρήση του OXY-BOOST και ο ολοκληρωμένος και ασφαλής καθαρισμός βρεφικών ειδών.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expresso θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν όλες τις εποχές του χρόνου!