6 μήνες απλήρωτοι στο ΚΔΑΠ Βούλας

Από το Σεπτέμβριο του 2013 έχουν να πληρωθούν για την εργασία τους οι πέντε συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όπως υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή, την ευθύνη των πληρωμών την έχει το κράτος και όχι ο Δήμος, όμως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση Πανά ότι η διαχείριση των θεμάτων του ΚΔΑΠ από τις υπηρεσίες του Δήμου είναι αυτή που έχει καθυστερήσει τις διαδικασίες.

tspg

Το θέμα ανακίνησε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κώστας Πασακυριάκος, ο οποίος με ανακοίνωσή του επισημαίνει:

“Ζητάμε από τη διοίκηση του Δήμου και τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους. Όσοι παράγοντες της διοίκησης του Δήμου, διαρρέουν ότι η κα. Επίτροπος τούς είπε αυτολεξεί ότι “οι θέσεις εργασίας των εν λόγω υπαλλήλων του ΚΔΑΠ είναι στον αέρα”, να εξηγήσουν άμεσα τι εννοούν. Η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε παρέμβαση σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά απάντηση δεν πήρε…”.

Ο Κώστας Πασακυριάκος καταλήγει:

“Ας αφήσουν για λίγο οι ιθύνοντες τις προεκλογικές τους ενασχολήσεις και τις φιέστες εγκαινίων. Οι οικογένειες των εργαζομένων και οι οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ αγωνιούν και αξίζουν περισσότερης προσοχής από τα προεκλογικά κουκιά…”.