Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Ξεκινούν εγγραφές στο ΚΔΑΠ Βούλας

Τις δραστηριότητές του ξεκινά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που λειτουργεί στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού ηλικίας 5-12 ετών.

Το ΚΔΑΠ ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2003 και λειτουργεί ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Έχει στόχο την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, καθώς και την ενίσχυση των εργαζόμενων γονέων.

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο με δραστηριότητες όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, σκάκι, κινηματογράφο, πιάνο, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, κίνηση & ρυθμό, θέατρο. Υπάρχει επίσης και η επίβλεψη μελέτης, κάθε μέρα μετά το σχολείο, όπου μπορούν τα παιδιά του δημοτικού να μελετήσουν τα μαθήματά τους. Το καλοκαίρι υπάρχει πρόγραμμα απασχόλησης κατά τις πρωινές ώρες.

Δείτε εδώ το χειμερινό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ.

Το ΚΔΑΠ λειτουργεί το χειμώνα τις απογευματινές ώρες και το καλοκαίρι (στο διάστημα Ιουλίου και στο α’ δεκαήμερο Αυγούστου) πρωινές ώρες, με αντικείμενα που αφορούν κυρίως στην τέχνη και στον αθλητισμό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο (Βουλιαγμένης & Προόδου) και στο 2ο Δημοτικό Βούλας (Πλαπούτα 7 & Πανός).

Εκτός από τα μαθήματα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, καθώς και επισκέψεις σε μουσεία και χώρους δράσης, αθλητισμού κ.ά., οι οποίες διοργανώνονται από τους δασκάλους του ΚΔΑΠ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών:

  1. Αίτηση
  2. Πιστοποιητικό Οικογενιακής Κατάστασης
  3. Βεβαίωση ιατρού για την ικανότητα του παιδιού να παρακολουθήσει τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ
  4. Εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους (μόνο για το θερινό πρόγραμμα)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

  • Προϊστάμενος: Βασιλακόπουλος Παντελής : 213 2019911/pvasilakopoulos@vvv.gov.gr
  • Γραφείο ΚΔΑΠ: Μοστράτος Κωνσταντίνος : 213 2019917 (11:00-14:00), Κόμη Ασπασία: 210 8955228 (14:30-18:00)

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας