Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Κινητοποίηση των εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας

Τη φωνή τους με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία όλης της χώρας ένωσαν οι ιατροί, οι νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Ασκληπιείου Βούλας.

Ο βροχερός καιρός της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου δεν εμπόδισε την προγραμματισμένη τους κινητοποίηση που ήθελε να κοινοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που επιτείνεται λόγω της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι στην υγεία ζητούν “ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης”, “μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων” καθώς και κατάλληλες υποδομές.

Επίσης, απαιτούν μεταξύ άλλων από την κυβέρνηση την ένταξη όλων των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, χορήγηση σε όλους τους υγειονομικούς του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και ανάκληση των κυβερνητικών ενεργειών για πειθαρχικές διώξεις σε υγειονομικούς.

“Δεν μας φιμώνουν. Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή της προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο και ταυτόχρονα στην πρώτη γραμμή διεκδικήσεων για την υγεία του λαού”, κλείνει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Ασκληπιείου Βούλας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας