Δημήτρης Κιούκης: Ανεξάρτητη Κίνηση η ομάδα που εγγυάται τη Βούλα (video)

Τη δυνατή ομάδα της Ανεξάρτητης Κίνησης στη Βούλα γνώρισαν και άκουσαν την Τρίτη στο κέντρο “Νότος” δημότες και φίλοι των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Δημήτρη Κιούκη, Νίκου Ζαχαράτου, Μίμη Ρουσσάκη και Δήμητρας Σουτόγλου, που ήταν οικοδεσπότες σε μια ουσιαστική βραδιά.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Κιούκης, “ο αγώνας για να κάνουμε την πόλη μας την καλύτερη της Ελλάδας, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, με σημαντικά αποτελέσματα” όμως η περίοδος της κρίσης για τους δημότες πρωτίστως και για το δήμο δευτερευόντως έχει δημιουργήσει σημαντικά εμπόδια. Ο Δημήτρης Κιούκης αναφέρθηκε στα προβλήματα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που εμπόδισαν να πραγματοποιηθούν σημαντικά έργα, όπως το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο Βούλας και υπογράμμισε: “Η ομάδα μας είναι μία ευκαιρία για την πόλη για να ξεφύγει από τα μικροσυμφέροντα και από τα κτηματικά συμφέροντα που ταλαιπωρούν τη Βούλα, είναι μια ομάδα εγγύηση για την πορεία της πόλης μας”. Όπως είπε, “αυτή ήταν η αιτία για να μπω ενεργά στην προεκλογική μάχη του Σπύρου Πανά και των συνεργατών του”, για να εισπράξει το χειροκρότημα των παρισταμένων.

Παίρνοντας το λόγο, ο Νίκος Ζαχαράτος αναφέρθηκε στα οικονομικά επιτεύγματα του Δήμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αρμόδιου αντιδημάρχου, ο Μίμης Ρουσσάκης ανέλυσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης και η Δήμητρα Σουτόγλου τόνισε τα κοινωνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο δήμος.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Δημήτρη Κιούκη: