Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Βόμβα Κιούκη: “Δήμος Βουλιαγμένης” αντί για 3Β

Πρόταση μετονομασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε “Δήμο Βουλιαγμένης” κατέθεσε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κιούκης.

Με προ ημερήσιας διάταξης τοποθέτησή του είπε πως “είναι ώριμο να ξεκινήσουμε συζήτηση για το όνομα του Δήμου που σήμερα δεν είναι εύχρηστο”.

Ο Δημήτρης Κιούκης είπε πως κοινή πρακτική του “Καλλικράτη” σε αρκετές περιπτώσεις συνενώσεων Δήμων ήταν να προκρίνεται “το πιο τουριστικό όνομα”, κάτι που στην περίπτωση των 3Β είναι όπως σημείωσε ο Δήμος Βουλιαγμένης.

Απαντώντας ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που σημειωτέον το 2014, λίγο μετά την εκλογή του άνοιξε το ζήτημα με online ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του Δήμου, είπε πως “για να βρεθεί το κατάλληλο όνομα και να εμπεδωθεί θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα μας λύσει”.

“Θα ανοίξουμε τον ασκό του Αιόλου”, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος. Και είπε πάντως πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά βλέπει πιο δόκιμο να τεθεί πρώτα δημοψηφισματικά το ερώτημα αν επιθυμούν οι κάτοικοι του Δήμου αλλαγή ονομασίας, προσθέτοντας ότι κατά τη δική του άποψη το όποιο νέο όνομα δεν θα έπρεπε να ταυτίζεται με κανένα από τα τρία υπάρχοντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας