Την Κιβωτό του Κόσμου συνδράμει ο Σύλλογος Κόρμπι της Βάρης

Την Κιβωτό του Κόσμου συνδράμει ο Σύλλογος Κόρμπι της Βάρης

Τον Εθελοντικό οργανισμό “Κιβωτό του Κόσμου” αποφάσισε να ενισχύσει ο Σύλλογος του Κόρμπι στη Βάρη. 

Με την ευκαρία των εορτών του Πάσχα καλεί τα μέλη του και τους κατοίκους του Κόρμπι να προσφέρουν στην Κιβωτό τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας κ.λπ. “Ακόμη και η ελάχιστη βοήθεια, είναι πολύτιμη συμβολή για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών τους”, σημειώνει η σχετική απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου.

tspg

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνεται από την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 έως και Κυριακή 9 Απριλίου, ώρες  6-8 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου(Προφήτη Ηλία 10, Βάρη).  Υπεύθυνη της δράσης ορίστηκε η Σία Καλλίτση (6972 875069).

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.