Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Καμμένος: «Κλειδώστε τους παππούδες στις 25 Γενάρη να μην ψηφίσουν»!

Όλοι λίγο πολύ το έχουμε ακούσει σαν αστείο: «Κλείδώστε τους παππούδες και τις γιαγιάδες στις εκλογές, για να μην καταδικάσουν τους νέους με την ψήφο τους». Άλλο όμως να λέγεται από έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος που διεκδικεέι όχι μόνο την είσοδό του στη βουλή αλλά και μια θέση στην κυβερνητική εξουσία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη, ο κ. Πάνος Καμμένος προκάλεσε σάλο, όταν είπε χαρακτηριστικά ότι θα έλεγε στους νέους «να κλειδώσουν τους παππούδες στα σπίτια τους»!

Επιχειρηματολογώντας, ο κ. Καμμένος εξήγησε ότι κάνει την πρόταση αυτή, προκειμένου να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και να πάρουν οι νέοι τα πράγματα στα χέρια τους, ενώ «καυτηρίασε» το γεγονός ότι περίπου 100.000 άνθρωποι, ηλικίας 18 ετών, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, σε άλλα σημεία της συνέντευξης Τύπου, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, δίχως όμως τις εξαρτήσεις του παρελθόντος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του έχει πολλές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ -ερωτηθείς για το ζήτημα των συνεργασιών-, ενώ υπογράμμισε ότι η πρώτη ενέργεια της νέας κυβέρνησης, από τις 26 Ιανουαρίου, θα είναι να υπογράψει την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. «Το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει αυτοδυναμία στη Βουλή.

Ο Καμμένος σώζει από εκτροχιασμό το (κυβερνητικό) τρενάκι του μικρού Αλέξη

Ο πρόεδρος του κόμματος πρωταγωνιστεί και στο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος εξηγεί στον μικρό Αλέξη (σαφής ο συμβολισμός) πώς θα αποφύγει τον εκτροχιασμό του τρένου (της χώρας)! Το κεντρικό μήνυμα του σποτ είναι ότι οι ΑΝΕΛ είναι το «αναγκαίο καλό» που θα καθοδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ πότε χρειάζεται να πατήσουν φρένο (στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα) και πότε να ανεβάσουν ταχύτητες (στα εθνικά θέματα).

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας