Κλείνουν οι παιδικές χαρές σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Κλείνουν οι παιδικές χαρές σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

 Το κλείσιμο όλων των παιδικών χαρών στα 3Β μέχρι την άρση των μέτρων ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου η δημοτική αρχή, μετά τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

tspg

“Καλούνται όλοι οι γονείς να σεβαστούν τη σφράγιση και να μην εισέρχονται στις παιδικές χαρές, αλλά επίσης να τηρούν την προτροπή του Υπουργείου Υγείας να μένουμε σπίτι μας καθώς είναι η μόνη αποτελεσματική άμυνα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Παράλληλα αίρεται η εξαίρεση που ήταν σε ισχύ για τους αθλητικούς χώρους και αφορούσε τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων για όσες ομάδες είχαν άμεσες επίσημες υποχρεώσεις και πλέον όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα.

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν κριθεί απαραίτητα θα εκδώσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη”.

Ως πρώτο μέτρο ο Δήμος είχε ήδη αναρτήσει στην είσοδο των παιδικών χαρών προειδοποιητική πινακίδα με την οποία απέτρεπε την είσοδο σημειώνοντας ότι “όλοι οι δημόσιοι χώροι μαζικής συνάθροισης αποτελούν ζώνες υψηλού κινδύνου για τη μετάδοση του κορονοϊού”.