Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Γέμισε η Αττική κλήσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σάλος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα από πολίτες που κλήθηκαν να πληρώσουν κλήσεις του ΚΟΚ από το 2007 που είτε είχαν ήδη εξοφλήσει ή είχαν καταθέσει ενστάσεις που έγιναν δεκτές.

Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μετέφεραν περιπτώσεις αδικιών, ενώ στο θέμα παρενέβη πρώτος ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Νίκος Ζαχαράτος, δίνοντας διευκρινίσεις για το θέμα.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Ζαχαράτος, πολλές λάθος κλήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι την κλήση πλήρωνε άλλο πρόσωπο από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ, με αποτέλεσμα να μη γίνεται ποτέ η ταυτοποίηση.

Για τις εκατοντάδες περιπτώσεις των κλήσεων που είχαν “σβηστεί” μετά από ενστάσεις που έγιναν δεκτές, ο αντιδήμαρχος εξήγησε ότι τα σχετικά αρχεία βρίσκονται διασκορπισμένα στους τρεις πρώην δήμους και για το λόγο αυτό ήταν δυσχερής η εύρεσή τους.

Πάντως, όπως δεσμεύτηκε και ο Δήμαρχος, “κανένας πολίτης δεν θα αδικηθεί”.

Η Ταμειακή Υπηρεσία δέχεται ενστάσεις αυτοπροσώπως, αλλά και τηλεφωνικά, με fax ή με email, στις διευθύνσεις που αναγράφονται πάνω στην κλήση.

Ήδη μελετάται να δοθεί σε όλους τoυς παραβάτες που δεν υπέγραψαν την παραλαβή της κλήσης τους ένα χρονικό περιθώριο ώστε να εξοφληθούν με την προβλεπόμενη έκπτωση του 50% κι αυτό διότι αρκετοί παραπονέθηκαν πως δεν βρήκαν την κλήση στο όχημά τους.

Πρόταση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για διακοπή της διαδικασίας πληρωμής επί ένα μήνα δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Ο Παντελής Κασιδόκωστας πρότεινε να διαγραφούν όλες οι παλιές κλήσεις, τουλάχιστον για τους δημότες της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας