Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Στη μάχη της εθελοντικής πυρόσβεσης τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ

Στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών μπήκαν από την πρώτη στιγμή οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους δήμους περιμετρικά του Υμηττού όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του κόμματος 902.gr

Μέλη και οπαδοί του Κόμματος, Κνίτες και Κνίτισσες, έσπευσαν να συνδράμουν στη μάχη κατά των πυρκαγιών στην Ηλιούπολη, τον Καρέα, την Αργυρούπολη και το Βύρωνα.

Παραμένουν στα σημεία που πλήττονται και συγκροτούν συνεργεία για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση. Παράλληλα συγκροτούν ομάδες περιφρούρησης για δασικές εκτάσεις όμορων δήμων, όπως στην Καισαριανή που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος, επομένως απαιτείται προληπτική φύλαξη.

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, μελή του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τις οργανώσεις Αγίων Ανάργυρων – Καματερού και Ιλίου βρίσκονταν στο πάρκο Α. Τρίτσης στο Ίλιον για να το περιφρουρήσουν από το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Άλλωστε στο παρελθόν το πάρκο έχει αποτελέσει στόχο εμπρησμού αρκετές φορές.

Επιπλέον οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους Αγίων Ανάργυρων – Καματερού και Ιλίου, έκαναν παρεμβάσεις στις δημοτικές αρχές προκείμενου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μετρά αντιπυρικής θωράκισης του πάρκου, που είναι πνεύμονας πράσινου για τη δυτική Αθήνα και το λεκανοπέδιο συνολικά. Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε και στη διοίκηση του ΑΣΔΑ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας