Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Και φέτος Κοινωνικό Φροντιστήριο σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Συνεχίζεται και για την τρέχουσα σχολική χρονιά το πρόγραμμα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη. 

Πρόκειται για ένα σύστημα χορηγιών των φροντιστηρίων που αναλαμβάνει να τις διαχειριστεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά,

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της οικονομικής κρίσης απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της πόλης μας για να δέχονται μετά από υπόδειξη της κοινωνικής υπηρεσίας, και με πλήρη εχεμύθεια, παιδιά για δωρεάν φοίτηση θεωρώντας μείζονος σημασίας τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Η ανταπόκρισή τους ήταν ιδιαίτερα θερμή με αποτέλεσμα να μπορέσει ο Δήμος να το επαναλάβει και τη νέα σχολική χρονιά.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες που ανήκουν σε οικογένειες κατοίκων ή δημοτών με κοινωνικά κριτήρια όπως είναι οι άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λπ.

Οι αιτήσεις βρίσκονται στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας επί της οδού Ζεφύρου 2 Βούλα (τηλ. επικοινωνίας 2132019901-4).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας