Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Εκλογές

Γιώργος Κοκολέτσος: Η Βουλιαγμένη άλλαξε σελίδα

Μια εντυπωσιακή σε όγκο αλλά και σε κοινωνική σύνθεση συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Γιώργος Κοκολέτσος, υποψήφιος για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης στις 16 Μαΐου.

Το εστιατόριο του ΝΟΒ γέμισε ασφυκτικά με Βουλιαγμενιώτες όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι οι διαχωριστικές γραμμές παλαιότερων ετών πλέον έχουν εξαφανιστεί. Το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής, μέρος της οποίας ήταν και ο Γιώργος Κοκολέτσος, ως αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, συντέλεσε ώστε η πόλη να γυρίσει σελίδα.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι στην ομιλία του ο Γιώργος Κοκολέτσος μνημόνευσε ονομαστικά τους τελευταίους διατελέσαντες δημάρχους της πόλης, Πατρίκιο Καραγεώργο, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, Σπύρο Πανά και Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Παλιά και νέα Βουλιαγμένη άλλωστε βρέθηκε στο πλευρό του.

“Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μαζί σας, σε αυτή την ονειρεμένη πόλη. Θέλω η Βουλιαγμένη και ο Δήμος μας να παραμείνει πρότυπο πόλης και όνειρο καθενός, μια πόλη για να ζεις. Πρέπει να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού για να παραμείνει πόλη που εγγυάται την ποιότητα ζωής των κατοίκων, Δήμος που σέβεται το πράσινο, που προστατεύει την αξία των κατοικιών των δημοτών του και που αξιοποιεί τουριστικά, κοινωνικά και οικονομικά την υπέροχη παραλιακή της ζώνη”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλη την ομιλία του Γιώργου Κοκολέτσου:

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος με μια αναλυτική τοποθέτηση ανέπτυξε τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που επικεντρώθηκαν στη Βουλιαγμένη για τη βελτίωση των υποδομών της.

Ως  “κορωνίδα” των έργων αυτών ανέφερε την κατασκευή του πρώτου δικτύου ομβρίων υδάτων της Βουλιαγμένης, μια αντιπλημμυρική θωράκιση αξίας 9 εκατ. ευρώ που ξεκινά τις επόμενες ερβδομάδες να κατασκευάζεται.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:


Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας