Κολυμβητήριο σχεδιάζεται στη Μηλαδέζα

Κολυμβητήριο σχεδιάζεται στη Μηλαδέζα

Ένα πολύ σημαντικό έργο για τους κατοίκους της Βάρης αλλά και όλου του Δήμου δρομολογείται μετά την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή ανοικτού κολυμβητηρίου στην περιοχή Μηλαδέζα της Βάρης.

Πρόκειται για ένα έργο που είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής του Σπύρου Πανά για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλητισμού στην πόλη μας.

nourish

Το κολυμβητήριο θα κατασκευαστεί σε έκταση 2.872 τμ χαρακτηρισμένη ως χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων. Πρόκειται για μια αθλητική εγκατάσταση ολοκληρωμένη αφού το ανοικτό κολυμβητήριο θα πληροί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα πλαισιώνεται από βοηθητικά κτίσματα όπως γραφεία, αποδυτήρια, τουαλέτες κ.α.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς δήλωσε με αφορμή την ολοκλήρωση της μελέτης:

«Δρομολογείται πλέον ένα έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Η ανάγκη για την κατασκευή και λειτουργία ανοικτού κολυμβητηρίου στη Βάρη μας οδήγησε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο και να προχωρήσουμε μεθοδικά στις κινήσεις αυτές που μας επιτρέπουν σήμερα να πούμε ότι ένα ακόμα μεγάλο έργο πρόκειται να υλοποιηθεί. Ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί κορυφαίο στοιχείο κοινωνικής συνοχής και θέλουμε να προσελκύουμε τους συμπολίτες μας στους αθλητικούς χώρους της πόλης, προσφέροντας τους πολλές και ποιοτικές επιλογές για την άθλησή τους. Με αυτό το στόχο θα συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας δημιουργώντας νέες αλλά και εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τις υφιστάμενες».