Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντά στο 3vita.gr (video)

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντά στο 3vita.gr (video)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έφτασε το πρόσφατο άρθρο του 3vita.gr με τίτλο Τρεις πόλεις μαζί. Οι εξής δύο: Βούλα, στο οποίο κάναμε έναν κριτικό σύντομο και δημοσιογραφικό απολογισμό της μέχρι σήμερα θητείας της δημοτικής αρχής.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα, δηλώνοντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπει ο Κανονισμός, θα συζητήσει σε ειδική συνεδρίαση τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανάλογη πολιτική μαζική εκδήλωση.

Ο δήμαρχος κατηγόρησε το 3vita.gr μεταξύ άλλων για αντιδεοντολογική πρακτική, γι’ αυτό και παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση και την άποψή του, χωρίς σχολιασμό, πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή δεν απάντησε σε κανένα επί της ουσίας σημείο που έθεσε η κριτική μας.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε λόγο για “αυτόκλητους απολογητές” που γράφουν “ό,τι θυμούνται ή ό,τι τους κατεβάζει η γκλάβα τους“. Όπως πρόσεθεσε, είναι “αντιδεοντολογικό αποσπασματικά και μεθοδευμένα, εξυπηρετώντας εντολείς, να βγαίνουν τοπικά μέσα και να κάνουν απολογισμό δημοτικής δράσης με τη λογική ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή“. Και συμπλήρωσε: “Αυτό το πράγμα καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί”.

Επίσης κατηγόρησε την ιστοσελίδα μας για “ελαφρά ή επιλεκτική μνήμη“. Και κατέληξε: “Η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα. Έχουμε κι εμείς εδώ τους δικούς μας ψευταράκους“.

Το σχετικό απόσπασμα από όσα είπε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου των 3Β, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου: