Γρηγόρη θεέ, πάρε την ΠΑΕ

Γρηγόρη θεέ, πάρε την ΠΑΕ

0

Ένα σημαιάκι του Κυανού Αστέρα Βάρης, πλάι σε αυτό του Ολυμπιακού ΣΦΠ αναμένεται να βάλει αυτές τις ημέρες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυανού Αστέρα Βάρης, που πραγματοποίησε χθες μια δραματική Γενική Συνέλευση, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναλαμβάνει χρέη στη διοίκηση της ομάδας, μαζί με τον επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρη Δαβάκη.

tspg

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ομάδας της Βάρης:

Με προσωπική πρωτοβουλία του δημάρχου των 3Β κ. Κωνσταντέλλου και συστράτευση δυνάμεων βγαίνει από το τούνελ ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ

Καλύτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να σημειωθεί στις τάξεις του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ , τουλάχιστον με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα μετά τις 3 άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις για τον σχηματισμό διοίκησης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Μετά την κρίσιμη συνάντηση που έγινε χθές 16/7 στο θέατρο του δημοτικού σχολείου Βάρης , βρέθηκε λύση και μάλιστα , αξιόλογη για τον σύλλογο , χάρη στην πρωτοβουλία του δημάρχου των 3Β κ. Κωνσταντέλλου και τη συστράτευση δυνάμεων από προέδρους και μέλη προηγούμενων διοικήσεων.

Με μπροστάρη, λοιπόν, τον δήμαρχο των 3Β , ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα δώσει το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Την Τρίτη 21/7 στα γραφεία του συλλόγου πρόκειται να έρθει σε Σώμα η νέα διοίκηση, η οποία θα αποτελείται από τον δήμαρχο κ. Κωνσταντέλλο Γρ. , από τον αντιδήμαρχο Δαβάκη Δ. και τους κ.κ. : Πάπιο Δ. , Μπαγλατζή Δ. , Τυρόπουλο Ν. , Γιαννακόπουλο Χ. , Γκορίτσα Ν.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι : Κάτσικας Μ. , Ξυγκάς Δ. και Μπεκιάρης Ν.