Γρηγόρη θεέ, πάρε την ΠΑΕ

Γρηγόρη θεέ, πάρε την ΠΑΕ

Ένα σημαιάκι του Κυανού Αστέρα Βάρης, πλάι σε αυτό του Ολυμπιακού ΣΦΠ αναμένεται να βάλει αυτές τις ημέρες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυανού Αστέρα Βάρης, που πραγματοποίησε χθες μια δραματική Γενική Συνέλευση, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναλαμβάνει χρέη στη διοίκηση της ομάδας, μαζί με τον επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρη Δαβάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ομάδας της Βάρης:

Με προσωπική πρωτοβουλία του δημάρχου των 3Β κ. Κωνσταντέλλου και συστράτευση δυνάμεων βγαίνει από το τούνελ ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ

Καλύτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να σημειωθεί στις τάξεις του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ , τουλάχιστον με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα μετά τις 3 άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις για τον σχηματισμό διοίκησης για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

nourish

Μετά την κρίσιμη συνάντηση που έγινε χθές 16/7 στο θέατρο του δημοτικού σχολείου Βάρης , βρέθηκε λύση και μάλιστα , αξιόλογη για τον σύλλογο , χάρη στην πρωτοβουλία του δημάρχου των 3Β κ. Κωνσταντέλλου και τη συστράτευση δυνάμεων από προέδρους και μέλη προηγούμενων διοικήσεων.

Με μπροστάρη, λοιπόν, τον δήμαρχο των 3Β , ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα δώσει το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Την Τρίτη 21/7 στα γραφεία του συλλόγου πρόκειται να έρθει σε Σώμα η νέα διοίκηση, η οποία θα αποτελείται από τον δήμαρχο κ. Κωνσταντέλλο Γρ. , από τον αντιδήμαρχο Δαβάκη Δ. και τους κ.κ. : Πάπιο Δ. , Μπαγλατζή Δ. , Τυρόπουλο Ν. , Γιαννακόπουλο Χ. , Γκορίτσα Ν.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι : Κάτσικας Μ. , Ξυγκάς Δ. και Μπεκιάρης Ν.

sea ergon