Κωνσταντέλλος: Οικολογικό πάρκο στη β πλαζ Βούλας

Κωνσταντέλλος: Οικολογικό πάρκο στη β πλαζ Βούλας

Τη δημιουργία “οικολογικού πάρκου” στη β πλαζ Βούλας που θα γίνει “χώρος περιπάτου και αναψυχής” εξήγγειλε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Σκάι “Τώρα” με την Άννα Μπασδούκου, με αφορμή την επιχείρηση καθαριότητας της παραλίας, ανέπτυξε πολύ σύντομα τα σχέδια της δημοτικής αρχής για το χώρο.

Όπως τόνισε, “έχουμε καταθέσει μια πρόταση για δημιουργία οικολογικού πάρκου στη β πλαζ Βούλας, όπου θα μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει τη θάλασσα, θα υπάρξουν αθλητικές εγκαταστάσεις, θα υπάρξουν παιδότοποι, θα υπάρχουν δυνατότητες να μετατρέψει ο κόσμος την πλαζ σε χώρο περιπάτου και αναψυχής”.

Στην εισαγωγή της η δημοσιογράφος που προλόγισε τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έκανε ακόμη λόγο για “αθλητικές εγκαταστάσεις, κολυμβητήριο, βιβλιοθήκη” στα 70 στρέμματα της παραλίας.

Ακόμη, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε ότι σύντομα θα καταθέσει αίτημα προς το Δημόσιο να παραχωρηθεί η παραλία στον Δήμο.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνέντευξης πάντως, δεν έγινε λόγος για το ρόλο της Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ, στη διαχείριση της οποίας έχει περάσει ο συγκεκριμένος χώρος.

Δείτε την εν λόγω εκπομπή, όπου η “ζωντανή” σύνδεση με τη β πλαζ ξεκινά στο 1:20:40.